четвъртък, 17 октомври 2013 г.

Банско забавление за всеки сезон

Представяли ли сте си почивка в курорт, който не определя сезона, курорт, който предлага истински релакс, красота и удобства на фона на автентична картина. Банско е курорт, в който може да намерите онова, от което всеки забързан гражданин днес има нужда.
Банско е сред най-атрактивните, популярни и предпочитани планински дестинации. Той се развива изключително добре в последните години и днес в него всеки може да усети модерния дух, да се пусне по най-съвременни ски писти и да се порадва на прелестта и чистотата на природата.
Град Банско е разположен в подножието на Пирин планина, намира се на 180 км от столицата на страната София и предлага на всички посетители най-добри възможности за почивка, както в летния, така и в зимния сезон. Банско е интересна комбинация съчетал девствената природа от Пирин планина, атмосферадатираща от старото българско минало, преобразена в така малък град и непринуден град.
Банско е разположен на 925 метра морско равнище, а ски пистите предполагат пързаляне от над 2000 – 2500м височина над морската.
Планина Пирин е с преобладаващ алпийски релеф и за неин най-висок връх се смята Вихрен достигащ 2914 м.
Ски зоната на Банско предлага куп възможности за забавления на малки и големи. За начинаещите, а и за професионалните скиори има идеални условия за наемане на екипировки или ски учители. 

Тук може да запазите и спа хотели в Банско или да си подарите една почивка в Банско.

За почитателите на еко туризма, маршрутите са не малко из околността на Банско, както и в самия него. Има културни места и исторически забележителности, чието посещение си струва.
Ако и вие сте решили да почивате стъпили на място с голяма история, много ценности, сгради и паметници запазени от миналото, ако обичате спокойствието и тишината, то Банско е мястото, което може да ви предложи всичко това.
Хотели, апартамент - хотели, къщи за гости, вили и хижи предлагат условия за настаняване в Банско. Насред истински разкош и вкусна храна от заведения, ресторанти и механи на Банско, няма как някой да се върне незадоволен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар